1. Hogy jelentkezhetek?

2. Mennyibe kerül és mit tartalmaz?

3. Hogy fizessem be az összeget?

4. Mik a jelentkezés feltételei?

5. Hova kell járni tanulni?

6. Hogy és mikor kapom meg a tananyagot?

7. Hol lesz a vizsga, és hogy zajlik?

8. Mit kell vinni a vizsgára?

9. Hol lesz a gyakorlati képzés?

10. Befizettem a tanfolyamot, de nem jövök vizsgázni, jöhetek a következőre?

11. Van e korhatár a jelentkezéshez?

12. Milyen hosszú a tanfolyam?

13. Vissza lehet- e igényelni a tanfolyam összegét?

 

 

 

 

1. Jelentkezni weblapjaink valamelyikén lehet a jelentkezési lap értelemszerű kitöltésével lehet. (www.aranykalaszos.hu/jelentkezesi-lap vagy a http://mezogazdasagikepzes.hu/jelentkezesi-lap oldalon.

 

 

 

2. A tanfolyam teljes összege Áfa mentes. 40.000 Ft –ot a jelentkezéskor kell átutalni az iroda részére. Fentmaradó összeget a vizsga napjáig kell kifizetni. Ennek összege megállapodás alapján szerződésben rögzítettek szerint. Ez az összeg tartalmazza a vizsgadíjat is.

 

 

3. Az 40.E Ft összeget banki átutalásban a legrugalmasabb befizetni. Számlaszám a jelentkezési lapon található. Lehetséges személyesen egy OTP fiókban a bankszámlánkra befizetni. Postán is lehet, de annak az átfutási ideje hosszabb, rugalmatlanabb, igy azt nem ajánljuk. Befizetést lehet személyesen Kisdorogon, vagy a Pesti irodánkban is megtenni. Számlát arra a névre állítjuk ki melyet előzetesen a jelentkezési lapon megadott.

 

4. A jelentkezőnek rendelkeznie kell minimum 8 általánossal, és egy érvényes B kategóriájú vezetői engedéllyel, ill. egy üzemorvosi igazolással mely igazolja, hogy mezőgazdasági munkavégzésre alkalmas.

 

  

 

 

5. Otthon készűl, de regionálisan az Ön lakóhelyéhez közel szervezünk konzultációkat, oktatásokat melyre előzetes egyeztetés alapján Önnek részt kell venni. Ez Budapesten, ill Tolna megyében, valamint egyéni kérés formájában On-line (otthonában a számítógépen élő adás megtekintése) is működik

 

 

6. Beiratkozás után (miután beérkezett a 40E Ft az Iroda számlájára) a tananyagot (kidolgozott tételek)elektronikus formában kapja meg a tanuló, melyhez egy felhasználónév és egy jelszó segítségével férhet hozzá. Ezt e-mailben fogja megkapni. Ezen kívűl postázunk tankönyveket, melyet vizsga napján vissza ad a tanuló, de meg is vásárolhatja azt. Valemennyi oktatási felkészülési napra az átadott tananyagokat a résztvevő feltétlen hozza magával.

 

 

7. A vizsga Tolna megyében Kisdorog Juhépusztán lesz. Maximum 3 napos vizsgaprogram alatt, először gyakorlati felkészítők áttekintés lesz, majd az állami vizsgabizottság által kijelölt napokon reggel 7 órától kb.17 óráig tart. Helyszín: 7159 Kisdorog Juhépuszta, Gyakorlati vizsgahely Juhépuszta, Ódány,Tevel állattartó mg. nagyüzemeiben.

 

 

8. Szükséges a személyi kártyák (érvényes jogosítvány, személyi igazolvány megléte, ill. az előzetesen valamennyi kért dokumentáció és a személyes megjelenés.

 

 

9. A gyakorlati képzés helyszínét a tanulóval egyénileg beszéljük meg a felkészülés alatt, ill biztosítunk gyakorlati felkészítést is.

 

 

10. Amennyiben nem érkezik meg a tanuló a vizsga napján úgy a befizetett összeget nem áll módunkban visszautalni. A következő vizsgára 40E Ft újbóli befizetése után van lehetősége részt venni.

 

 

11. Nincs korhatára, csak a feltételeknek kell megfelelni.

 

 

12. Tanfolyam hossza a tanuló felkészűltségi színtjétől, ill a kötelező óraszámok teljesítésétől függ. Lehet egy év, de lehet 3 hónap is.

 

 

13. Tanfolyam hossza a tanuló felkészűltségi színtjétől, ill a kötelező óraszámok (480) teljesítésétől függ. Lehet egy év, de lehet 3 hónap is.

 

 

AZ ÉLIA Kft fenntartja a jogot az esetleges jogszabály változások miatti módosításokra.

Tanulóink ajánlása

Magócsi Tamás
2013-08-29, 15:29
Határozott, körültekintő, eredményorientált szervezés. Kedves, barátságos és őszinte emberi kapcsolatokra … read more
Fekete Tibor
2014-02-20, 12:19
Kitűnő szervezés, alapos előkészítő munka volt jellemző. Segítőkézségük, emberséges hozzáállásukat … read more
József
2013-03-05, 08:48
Kedves Éva és Imre!
Szeretném mégegyszer megköszönni a lehetőséget, és a professzionálisan előkészített … read more

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozására